Gite Azymuth

Uw vakantiehuis in de Ardennen

Welkom bij het vakantiehuis Azymuth !

Promo Kerstmis   23/12/2023 tot 30/12/2023          2350€                                                                                                                                                                                                                    Het vakantiehuis Azymuth ligt in de heuvels van Theux, op slechts enkele kilometers van Spa, Francorchamps en de Fagnes.

Gelegen in het midden van de heuvelachtige weilanden van het kleine dorp Jevoumont, biedt het huis een panoramisch zicht op de omgeving.

Veiligheid en milieubewust bouwen zijn vanaf de ontwerpfase het uitgangspunt geweest. Daarom werd gekozen voor houtskeletbouw, natuurlijke isolatie en driedubbele beglazing, optimale oriëntatie van het huis om te kunnen genieten van de zonnewarmte die door de grote ramen stroomt, pellet houtkachel, doorstroomboiler, branddeuren en nooduitgang op de eerste verdieping…

In de wellness kamer staan sauna en massagetafel ter beschikking. 

Het huis is ontworpen om met gemak veertien mensen te huisvesten en heeft de faciliteiten om het huis toegankelijk te maken voor gehandicapten.